ivakovac-reality

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Predaj 2,5 izbového bytu v lokalite Nové mesto

Ponúkame na predaj pekný 2,5 izbový byt v OV, v Bratislave časť Nové mesto /3. obvod/. Byt sa nachadza na 4.posch./6.posch. ,k dispozícii je výťah. Byt s rozlohou 66m2 disponuje veľkou loggiou/12m/ zo spálne a veľkým balkónom, ktorý vedie z kuchyne. Byt je v pôvodnom stave po menšej úprave/plastové okná/. Dlhá predsieň je prechodná cez obývaciu miestnosť a zároveň vedie do kúpeľne a na toaletu a tiež do spálne.Izby bytu sú svetlé a orientované na JV stranu a poskytujú nádherný výhľad na okolitú zeleň. Byt je orientovaný zčasti do dvora, zčasti na ulicu.K bytu prislúcha aj pivnica/cca 2m2/.K dispozícii sú aj rozsiahle parkovacie možnosti. V súčastnosti je bytovka,v ktorej sa byt nachádza,nanovo zateplovaná a zároveň sa mení aj pôvodný vzhľad balkónov a loggií. Byt sa nachádza v jednej z najlukratívnejšiej mestskej časti Bratislavy. Lokalita disponuje výbornou občianskou dostupnosťou – v blízkosti sa nachádza obchodné centrum Polus a obchodný dom Slimák, Lidl,školy, škôlky, zdravotné stredisko, banky, pošta, kaviarne, reštaurácie. Cena bytu je vrátane provízie 102 000eur.

Ponuky bývania | stály odkaz

Komentáre

  1. z pravidiel
    konkrétne č. 16 bod d.
    16 Užívateľ svojím súhlasom s týmito podmienkami prehlasuje, že bude Službu využívať v súlade s dobrými mravmi, tzn. predovšetkým:

    a.) nebude úmyselne preťažovať server
    b.) nebude Službu využívať k šíreniu pornografie, nelegálneho software alebo iných autorských diel
    c.) nebude Službu využívať ako redirektor na iné stránky

    d.) nebude Službu využívať pre komerčné účely
    publikované: 10.01.2013 14:30:46 | autor: a niečo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. iva
    ak vás na školení vyzývajú k založeniu blogu, tým nemyslia robiť nepovolenú reklamu, ale dostať svoje meno do povedomia prípadných klientov podnetnými článkami, múdrymi radami. Určite nie takto...
    publikované: 10.01.2013 21:50:24 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014